Fysiotherapeut - Jori Beerens

Wie ben ik?

Mijn naam is Jori Beerens en ben sinds 2010 fysiotherapeut. Ik ben geïnteresseerd geraakt in het vak door mijn eigen sportgeschiedenis. Ik heb tot mijn 21e erg intensief getennist, maar door fysieke ongemakken en gebrek aan talent uiteindelijk gestopt met prestatiegericht tennis. Naast getennist heb ik ook gevoetbald en doe ik momenteel aan klimmen/bouldering. Na +/- 2 jaar in Boxtel te hebben gewerkt ben ik in Hilvarenbeek begonnen met mijn eigen bedrijf Tennisperformance. We verzorgden de begeleiding van jonge sporters die zich wilde verbeteren richting topsport. Fysio heb ik echter nooit losgelaten, gedurende deze tijd werkte ik ook in Limburg voor FysioStofberg. Ondanks de toffe momenten van Tennisperformance lag mijn hart toch bij de fysiotherapie en zijn we een vestiging gestart in Hilvarenbeek. We zijn begonnen in de Hispohal en al snel ben ik gestopt met werken in Limburg om me volledig te kunnen richten op de praktijk in Hilvarenbeek. Sinds de verhuizing van Laco naar de Roodloop hebben we nu onze eigen vestiging aan de Doelenstraat, waar we met zijn drieën werken. Ik vind het heel gaaf om te zien dat we steeds meer mensen kunnen en mogen helpen!

Mijn visie

Zorg wordt steeds sneller, in veel sectoren zijn er lange wachtlijsten en zorgverleners staan onder druk om ‘productie’ te draaien. Dit leidt vaak tot korte consulten waarbij informatieverstrekking schaars is. In mijn visie gaat dit zijn doel voorbij. Wij staan ervoor om te zorgen dat onze klanten uitleg krijgen over hun probleem, maar ook over het behandelproces. Zorg moet ook door de klant te evalueren zijn, zodat indien nodig er tijdig bijgestuurd kan worden. Daarnaast heeft de klant een hele grote rol in het herstelproces, het gaat tenslotte om zijn of haar lichaam. Persoonlijke factoren spelen hier vaak ook een grote rol, des te meer reden om te zorgen dat iemand zo goed mogelijk geïnformeerd is over wat wel en wat niet te doen. Op die manier wordt de klant deel van zijn zorgproces, waardoor deze ook zelfredzamer kan worden. Op die manier willen we de kans op een terugval of recidief verkleinen. Preventief oefenen en bewegen is hierin essentieel. Ook onze inloopspreekuren komen voort uit deze visie, met de juiste info kunnen we hopelijk klachten voor blijven en mensen educeren over hun lichaam.

Mijn ambitie

Zorg verlenen in korte lijntjes met de neuzen dezelfde richting in. Namelijk zorgen voor een klachtenvrije klant, maar ook dat deze goed voorgelicht is. Behandeling en advies niet alleen als reactie op klachten, maar ook om problemen te voorkomen. Ik zou deze visie graag zo breed mogelijk uit willen dragen. Hopelijk vinden dan steeds meer mensen op tijd de juiste informatie, om met zo min mogelijk klachten door het leven te gaan!

Maak nu een afspraak, ik help je graag!

Facebook
LinkedIn
Instagram