Fysiotherapeut - Dirk Wolbers

Wie ben ik?

Mijn naam is Dirk Wolbers en ik ben 23 jaar oud en opgegroeid in Esch. Sinds dit jaar woon ik in Tilburg. Doordat ik vrij jong (16) al moest kiezen voor een vervolgopleiding was dit voor mij niet makkelijk. Het is fysiotherapie geworden, omdat het voor mij voldoet aan alle dingen die ik interessant vind. Het functioneren van het menselijk lichaam vind ik fascinerend. Elk lichaam is anders, dus is het regelmatig puzzelen over wat de beste aanpak is. Deze puzzel samen met jou maken, dat is waar ik het voor doe! Daarnaast heb ik ook nog het privilege om mensen te mogen helpen. Voor mij een gouden combinatie. 

Mijn visie

In februari 2017 begon ik met mijn stage bij FysioStofberg Brabant waar ik in de zomer van 2017 ben begonnen met werken. In de afgelopen 2 jaar is mijn visie op de gezondheidszorg gevormd. In de tijd van razendsnelle informatieverspreiding merken we vaker dat mensen steeds meer gebombardeerd worden met informatie over het menselijk lichaam. Dit biedt kansen maar ook zeker uitdagingen. Het blijft erg lastig om al deze informatie juist te filteren en goed te interpreteren. Wanneer is iets écht wetenschappelijk bewezen? Ik help je graag met het filteren van deze informatie en je de juiste richting in te sturen. Naast behandeling kun je ook van mij verwachten dat ik je uitleg geef over het functioneren van het lichaam en hoe je deze kennis optimaal kan inzetten voor het bevorderen van de jouw herstel. 

Mijn ambitie

In de toekomst wil ik graag veel kennis opdoen, zodat ik deze informatie weer zo goed mogelijk kan delen met mijn patiënten. In september van dit jaar begin ik aan mijn master manuele therapie aan het SOMT te Amersfoort. Ik hoop hier nog meer handvaten te leren om de unieke puzzels van het menselijk lichaam te kunnen oplossen. Met deze kennis hoop ik je nog beter te kunnen adviseren om een zo concreet mogelijke diagnose met je op te stellen.

Maak nu een afspraak, ik help je graag!

Facebook
LinkedIn
Instagram