Coronavirus update: Behandeling bij FysioStofberg

Published by Sander Fitters on

Het coronavirus houdt Nederland in haar greep: de wereld staat op zijn kop, de zorg onder grote druk. Wat doen we bij FysioStofberg?

Behandeling één op één
Behandeling in de praktijk is alleen nog mogelijk voor noodzakelijke zorg. Op basis van de nationale richtlijnen is deze als volgt geformuleerd:

  • Patiënten die de afgelopen zes weken een operatie ondergaan hebben;
  • Oncologische zorg van patiënten die juist ontslagen/doorverwezen zijn uit het ziekenhuis;
  • Patiënten doorgestuurd door huisarts of specialist anderzijds;
  • Mensen die werkzaam zijn in cruciale beroepen.

Online zorg
Samen met huisartsen, specialisten en ander zorgend personeel, moeten we proberen om de zorg overeind te houden. Wij minimaliseren daarom fysiek contact en behandelen/begeleiden zo veel mogelijk op afstand. Hier kunt u lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Indien dit niet mogelijk is of niet wenselijk is, stellen we de zorg uit en minimaliseren de risico’s op verspreiding van het virus. Zo houden we de zorg op dit moment het beste overeind. We rekenen op uw begrip en blijven u graag helpen met uw revalidatie en fysieke status, alleen meer op afstand dan u van ons gewend bent.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?
U kunt dus nog steeds bij ons terecht met al uw vragen betreffende nieuwe of bestaande klachten. Voor het maken van kunt u telefonisch contact opnemen met het secretariaat op nummer 045-5641112 of via Whatsapp op nummer 06-14491032. We zullen samen met u afstemmen wat er mogelijk is zodat we u de aandacht kunnen geven die van belang is.

Heeft u klachten?  
Verkoudheidsklachten? Blijf thuis, vermijd sociaal contact en neem te tijd om ‘uit te zieken’.
Heeft u geen afspraak met een therapeut? Dan verzoeken wij u om eerst contact op te nemen met ons secretariaat via 045-5641112. Kom niet naar de praktijk!

Let goed op uzelf, uw dierbaren én uw omgeving en blijf gezond,

Team FysioStofberg Hilvarenbeek

Categories: Belangrijk

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
LinkedIn
Instagram