Coronavirus: Belangrijke informatie over uw fysiotherapie behandeling bij FysioStofberg Brabant

Published by Sander Fitters on

Om voor u ook in deze tijd de best mogelijk zorg te bieden, willen wij u graag informeren over aanvullende maatregelen die van invloed kunnen zijn op uw behandeling. Deze maatregelen baseren wij op informatie van het RIVM, de GGD en de beroepsgroep KNGF.

Bent u momenteel in behandeling bij een fysiotherapeut, valt u niet in een kwetsbare doelgroep en heeft u geen verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of koorts?
Dan kan uw één-op-één behandeling in onze praktijk gewoon doorgaan. Het is hierbij wel van belang u te houden aan de hygiëne-adviezen, zoals aangegeven in de praktijk.*

Bent u momenteel in behandeling bij een fysiotherapeut, maar valt u wél in de kwetsbare doelgroep, krijgt u behandeling aan huis of heeft u verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of koorts?
In deze gevallen vragen we u om niet naar onze praktijk te komen. We kunnen u een online consult aanbieden door middel van o.a. videobellen binnen het online revalidatieplatform Physitrack. Hierin kunnen wij oefeningen voor u klaarzetten die u gemakkelijk thuis kunt uitvoeren. De fysiotherapeut blijft op deze manier nauw betrokken bij uw herstelproces en biedt bijsturing waar nodig, met als grootste verschil met een reguliere behandeling dat u de oefeningen thuis uitvoert. Uw fysiotherapeut neemt contact met u op om de reeds gemaakte afspraak (indien mogelijk) om te zetten naar een online afspraak.

Hebt u een fysieke klacht aan het bewegingsapparaat en wilt u zich aanmelden voor behandeling?
Dit is mogelijk, en zal bij voorkeur via het online platform plaatsvinden. Behandeling in de praktijk vindt dan plaats op indicatie van uw fysiotherapeut. Op die manier minimaliseren we het risico en ontlasten we waar mogelijk de huisartsen.

Bij twijfel of vragen, neem gerust contact met ons op. Dit kan via WhatsApp (06-14491032) of telefonisch (045-5641112). Samen blijven we ons inzetten voor gezondheid en bereikbaarheid van zorg.

*Mocht u zelf liever gebruik maken van onze mogelijkheid tot een online consult, is dit mogelijk. Neem hiervoor contact op met uw fysiotherapeut.

Categories: Belangrijk

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
LinkedIn
Instagram